aaaa

CANCEL·LACIÓ GRATUÏTA

fins 24h abans del día d'arribada

LATE CHECK OUT

fins les 12:00h

COPA DE BENVINGUDA

- ENTORN -

- MONTSERRAT - LA MONTANYA MÀGICA -

Montserrat és una muntanya única al món, gràcies a la seva formació i la seva silueta

Coneguda com "La Muntanya Màgica" és bressol de llegendes i tradicions i lloc de pelegrinatge des de sempre, tant per als que busquen contemplar la bellesa natural de la muntanya i el seu entorn, com per als qui aprecien l'aspecte espiritual del Monestir i el Santuari.

Montserrat, el nom del qual significa "Muntanya-Serrada", acull al centre de la muntanya el Santuari de la Verge "La Moreneta" i el Monestir Benedictí, que des de fa gairebé més de mil anys ha estat al servei de tots els pelegrins i visitants que vénen fins a aquest lloc sagrat.

A Montserrat podrà trobar diàriament els monjos benedictins que resideixen al monestir, així com també podrà escoltar les veus del Cor de Nens Cantores més antic d'Europa. L'escolania de Montserrat la podrà escoltar de diumenge a divendres.

what-to-visit

Què visitar a Montserrat?

 • El Santuari i el Monasteri
  Al recinte de Montserrat podrà visitar: el Santuari, la Basílica, la imatge de la verge "La Moreneta", a més del museu de Montserrat que disposa de sis col•leccions permanents, entre les que destaquen les de pintura amb obres de Picasso, Dalí, Degas, Monet, El Greco, Tiepolo, Caravaggio, entre d'altres pintors coneguts.
 • El parc natural
  La Muntanya de Montserrat és parc natural i ofereix moltes possibilitats per als amants de la natura: rutes de senderisme, així com també opcions per a realitzar escalada de tots els nivells.
  Un cop estigui a la zona del Santuari, podrà accedir al cim de la muntanya o bé caminant per les rutes de senderisme (tingui en compte que el desnivell és important!) O utilitzant el sistema de funiculars i telefèrics que surten des del mateix Monestir i el porten fins al cim en un agradable recorregut d'espectaculars vistes.

COM ARRIBAR A MONTSERRAT?

La muntanya de Montserrat és gran, i es pot accedir des de les diferents poblacions que estan a la base (el Bruc, Monistrol, etc.).

Per visitar la zona de la muntanya en la qual hi ha el Santuari, cal accedir a la muntanya per la població de "Monistrol de Montserrat": Un cop en aquesta població, només ens quedés l'últim tram d'ascens al Santuari que podrem fer tant en cotxe com en tren cremallera.

ARRIBAR DES DE L'HOTEL A MONISTROL DE MONTSERRAT

Hi ha 3 possibles rutes per carretera des del nostre hotel fins a Monistrol de Montserrat.

Nosaltres recomanem la ruta de la carretera C-32, té una durada de 1h 15m. aproximadament (distància de 69km per vies ràpides i un cost de peatges de 3,70 €).

A Monistrol, pot aparcar el cotxe i prendre el cremallera o bé continuar en cotxe fins al Santuari.

ARRIBAR DES DE MONISTROL DE MONTSERRAT AL SANTUARI

Per arribar des de la població de Monistrol fins al Santuari té dues opcions:

 • Amb cotxe: es tracta d'una carretera de muntanya de 8,5km (16 minuts aproximadament). Està ben indicada i la carretera és bona, encara que té força revolts). Hi ha zona de pàrquing descobert a uns 600 metres del Santuari. Aquest pàrquing és de pagament i no és especialment barat, sobretot si es té en compte que l'estada serà de diverses hores.
  Ver ruta desde el hotel hasta el Santuario
 • Amb Tren Cremallera: sens dubte, és l'opció que nosaltres recomanem ja que el trajecte al tren "cremallera" és ja de per si, una experiència que val la pena!
  La sortida del cremallera està a la població de Monistrol (hi ha aparcament per a cotxe a la mateixa estació) i l'arribada just davant del monestir.
  Aquest mitjà de transport li permetrà gaudir d'una visió privilegiada de l'espectacular entorn de la muntanya de Montserrat durant el recorregut.
  Tots els trens cremallera de Montserrat, són panoràmics, tenen aire condicionat i estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
  Veure horaris i tarifes del Cremallera de Montserrat
how-to-get-there
D'acord

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència al nostre lloc web. Si continua navegant per aquest lloc web, entenem que accepta la nostra política de cookies per a aquest lloc web.