Hotel Kaktus Playa

El teu esdeveniment a Calella

El Kaktus Playa reuneix totes les característiques per a un esdeveniment amb plena garantia d’èxit.

Des d’una ubicació privilegiada a la costa del Maresme, i amb espais amb llum natural i fins i tot alguns amb vistes al mar, el Kaktus Playa es converteix en el marc ideal per a l’organització d’una trobada de feina, un casament o una activitat en grup, i tot això a un pas de Barcelona i de la Costa Brava, al cor de la costa del Maresme.

Esdeveniments corporatius

Si vols dur a terme qualsevol tipus d’esdeveniment com ara exposicions, convencions, cursos de formació o reunions de feina, som la teva millor elecció. Ens adaptem a les teves necessitats i et proporcionem els mitjans tecnològics i de càtering necessaris per a la celebració del teu esdeveniment corporatiu.

Fes una presentació en un dels nostres espais interiors i gaudeix del coffee break a l’exterior, sigui al costat de la piscina o a la terrassa de l’hotel amb les millors vistes del Mediterrani.

Si ho prefereixes, també pots fer un workshop o una reunió al nostre Beach Club, totalment adaptat per a una jornada laboral gaudint de les millors vistes al mar, independentment del temps que faci.

Treballar amb aquest ambient mediterrani és garantia d’èxit.

Grups

Al Kaktus Playa som experts en l’organització i allotjament de grups, amb una capacitat màxima de 200 habitacions.

Oferim experiències memorables i inoblidables en què ens adaptem a l’organització d’activitats dins i fora de l’hotel, habilitem el transport i preparem càterings a mida.

Al Kaktus Sky Lounge, a l’interior de l’hotel, disposem de diferents espais per dur-hi a terme activitats que, a més, et permetran gaudir d’unes vistes exclusives, o també directament a la platja del nostre espai del Beach Club. Tots aquests espais van acompanyats d’una gastronomia variada i d’una organització cuidada durant tota l’estada.

Esdeveniments socials i casaments

Escull la millor ubicació amb vistes al mar per a un dia especial.

Al nostre Kaktus Sky Lounge, tu i els teus convidats gaudireu d’un gran esdeveniment amb unes vistes inoblidables. Al nostre Beach Club celebraràs un dia molt especial a peu de platja en un ambient mediterrani al 100 %.

Gaudeix dels teus moments, que nosaltres ens encarreguem de tots els detalls i farem que sigui un esdeveniment inoblidable. Ens adaptem a les teves necessitats i t’oferim una sèrie de serveis per dissenyar la celebració d’aquest dia tan especial al teu gust. Còctel de benvinguda, barra lliure, servei de cuidar nens, transport, servei de decoració i floristeria, festa amb DJ, etc. Digue’ns què necessites i trobarem la solució a qualsevol de les teves necessitats. Les nostres propostes gastronòmiques et sorprendran amb els diversos menús perquè triïs el més oportú.

Pots concertar una cita amb nosaltres per tal que t’ensenyem les nostres instal·lacions i per començar a preparar el gran dia. Si els teus convidats necessiten allotjament, t’informarem sobre les nostres promocions.