Hotel Kaktus Playa

Costa Brava

Hotel Kaktus Playa

Aigües daurades i transparents

Illes Medes

L’arxipèlag constitueix la reserva de flora i fauna submarina clau del Mediterrani occidental. A 900 metres de la costa, aquest petit arxipèlag format per set illots amb coves submarines i fons rocosos representa un paradís per als submarinistes. La zona està preparada per a immersions controlades i baptismes per a debutants. A més, vaixells amb vista submarina parteixen des de la població de l’Estartit per a recórrer les illes i la costa del Montgrí.

Hotel Kaktus Playa

Esport i aventura

Un dels grans atractius de la Costa Brava és la seva àmplia oferta d’activitats a l’aire lliure.

Hotel Kaktus Playa

Gastronomia

La cuina típica de la Costa Brava suposa una referència mundial que combina a la perfecció matèries primeres de gran qualitat vingudes del mar, la muntanya i l’hort. La regió alberga un gran nombre de restaurants per a degustar plats de cuina tradicional, cuina de mercat, tapes o l’últim de l’avantguarda. Les compres a les fires i mercats setmanals, i en botigues especialitzades, constitueixen l’activitat ideal per a completar el viatge per la gastronomia.

Com arribar ?

Hotel Kaktus Playa
Hotel Kaktus Playa

Recorreguts en vaixell:

Sortides diàries en temporada turística (maig – octubre) amb parada a diferents platges de la Costa Brava, com Tossa de Mar, Blanes o Lloret de Mar. Zona d’embarcament, a la platja de Calella, a tres minuts a peu des de l’hotel.