Hotel Kaktus Playa

Oci

Hotel Kaktus Playa

Passejos comercials

Més de 500 comerços es concentren a un carrer de vianants de dos quilòmetres, la qual constitueix la zona de compres principal de la regió. L’agradable recorregut es pot completar amb la degustació de tapes als bars i restaurants adjacents. Una altra parada gastronòmica fonamental a Calella és el Mercat Municipal, amb gran varietat de productes locals de proximitat.

Agenda cultural

Música, teatre, revetlles… Calella acull periòdicament festes populars i esdeveniments culturals de diverses disciplines i per a públics variats. A la temporada d’estiu, se celebren festivals d’arts, cinema a l’aire lliure, havaneres, sardanes, concerts a llocs emblemàtics i les tradicionals revetlles entre altres.

Hotel Kaktus Playa
Hotel Kaktus Playa

Compres

Als carrers per vianants de Calella podràs trobar infinita de botigues a l’hora que gaudeixes de l’herència renaixentista de la ciutat. Més de dos quilòmetres de passeig on explorar terrasses, botigues i restaurants. Aquells que busquin marques de luxe, les podreu trobar a una mitja hora de Calella a La Roca Village, una experiència única on trobar els millors dissenyadors.

Barcelona

Des de Calella es poden fer viatges d’un dia a Barcelona, que està a menys d’una hora de distància. Admira de primera mà les construccions del famós arquitecte i artista, Antoni Gaudí, explora la història medieval passejant pel barri gòtic o visita el Camp Nou, estadi del popular Futbol Club Barcelona. La ciutat ofereix opcions turístiques per a tots els gustos, no te les perdis!

Hotel Kaktus Playa